reede, 9. märts 2007

uitmõtteid

On selline pood nagu Vaibaparadiis. Väga vabalt võiks olla ka selline pood nagu Laibaparadiis kuhu sisse astudes oleks kokku kuhjatud nii naturaalsest kui sünteetilisest materjalist musti puusärke (k.a must õhuke plastmasskirst made in China), pärgi, küünlaid ja muud asjassepuutuvat. Tuleks teenindaja ja küsiks "kas ma saan teid aidata?". Kole mõte, aga sõnaga "paradiis" haakub märksa paremini kui sõbaga "vaip".

Mis juhtub kui Ibuprofen 400-le paar õlut peale võtta? Arst eemaldas minu lapsepõlve sotsialismikogemusest puretud tagumise hamba selleks, et sinna kunagi kapitalistlik implanaat istutada. Nüüd on ibuprofen ikka abiks ja ma tõesti ei tea mis juhtub siis kui sinna 1 liiter heledat õlut juurde valada. Igastahes saan ma seda teadma ning kui asi paremaks ei lähe lasen esmaspäeval endale miskid antibiootikumid välja kirjutada.

Käärikule oleks vajalik ehitada loodusega ilusasti harmoneeruv korralik spa, umbes nagu Georg Ots Saaremaal, kuid rohkem luksuslikuma ja vähem peenutseva koha. Korralikul Kääriku sportspal võiks turgu olla küll, saaks Kekkose rajal talvel suusatada, suvel märigattaga sõita ja nii edasi. Georg Ots spa nõrkadeks külgedeks on minimalismiga ülepingutamine sisearhitektuuris (minimalism + luksuse taotlus = esoteeriline peenutsemine) ning spa enese veekompleksi väiksus/nõrkus. Kui hüpoteetilist Kääriku spaad kavandades võtta eeskuju Bad Hofgasteini spa saunakompleksist siis tulemus ideaalilähedane võiks tulla.

Kommentaare ei ole:

Free Counter
Free Counter