neljapäev, 21. veebruar 2008

Edusoovid tundmatule inimesele konkreetses ametis

Hea töökohale kandideerija,

Kui Sa saad endale selle ameti, palun kõrvalda müügilt see silo, mida Teie töökohas puu- ja juurvilja nime all tihtipeale inimestele müüakse. Palun külastage mõnda Prantsusmaa supermarketit ja uurige kuskohast nemad ostavad sisse märtsikuus maitsvaid maasikaid, värskeid kartuleid, imemahlaseid apelisine ja muud head-paremat. Siis, palun, tooge need kaubad ka oma poodidesse müügile ja ärge hakake rääkima juttu, et "kohaliku tarbija jaoks on see liiga kallis". Palun ärge omandage ka mõtteviisi, et "sorivad nendes sidrunites mis nad sorivad, aga lõpuks leiavad ka poolmädanenud eksemplarid tee mõne asjatundmatu ostja korvi".

Lugupidamisega Teie,
kesiganes

Natukene siis ka töökohast:

Rimi Eesti Food AS

Rimi Eesti Food AS on Eesti juhtiv toidukaupade müügiga tegelev jaekaubandusettevõte, kuhu kuuluvad Rimi hüpermarketid, Rimi supermarketid ja Säästumarketid. Lisaks on Rimi Eesti Food AS`il üks Supernetto kauplusladu ning Eesti suurim ja kaasaaegsem keskköök. Meil on 63 kauplust üle kogu Eesti. Anname tööd enam kui 2400 inimesele.

Pakutav ametikoht
PUU- JA JUURVILJA TOOTEJUHT
Tööülesanded

  • Tootegrupi müügi/kasumi (Gross Margin)/Format optimiseerimine
  • Andmesisestus (hankijad, tootenimetused, jms)
  • Sortimendis olevate toodete hankimine (importimine) kaupluste formaatidele
  • Põhisortiminedi kujundamine
  • Tootekampaaniate korraldamine
  • Toote kvaliteediprobleemide lahendamine

  • Omalt poolt nõuab Rimi sinult muuhulgas ka kõrget pingetaluvust, nii et täpsusta, et kas jutt käib 220 voldisest pingest võis siis 110 voldisest. Edu töös ja õnne isiklikus elus!

    Kommentaare ei ole:

    Free Counter
    Free Counter